Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecte


Comisia Europeană, prin intermediul Agenției Executive pentru IMM-uri (EASME), a deschis o nouă cerere de propuneri de proiecte 2017 în cadrul programului COSME 2014-2020 - Programul pentru competitivitatea întreprinderilor si IMM-urilor.

Cartwheel Arts, organizație de artă din Regatul Unit al Marii Britanii care promovează incluziunea socială, coeziunea şi diversitatea, caută parteneri pentru un proiect ce urmează să fie depus ca aplicație la cererea 2017 a programului „Europa Creativă” (lansarea acesteia e prevăzută în toamna acestui an), componenta „Proiecte de cooperare la scară mică”.

Direcția generală „Educație, Cultură, Sport şi Tineret" din cadrul Comisiei Europene a deschis o cerere de propuneri de proiecte-pilot în domeniul sportului, pentru prevenirea radicalizării tinerilor.

Secretariatul Tehnic Comun al Programului ENI CBC HUSKROUA organizează în data de 7 iulie 2017, la Satu-Mare, începând cu ora 9:30, în incinta Casei Meșteșugarilor, str. Ștefan cel Mare, nr 18 (incinta fostului Cinematograf Popular), un atelier de lucru care își propune să formeze instrumente de creștere a capacității de elaborarea de proiecte pentru beneficiarii programelor de cooperare transfrontalieră HUSKROUA și România-Ucraina.

Universitatea Poznan pentru Științele Vieții din regiunea poloneză Wielkopolska caută parteneri – autorităţi locale, companii, organizații active în domeniul arhitecturii de mici dimensiuni – pentru un proiect european Life.