Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecte


„PiGreco - Centro di Apprendimento Mediato", organizație non-profit din Faenza, Italia, caută parteneri pentru un proiect „Erasmus+", componenta Tineret.

Sea-Teach S. L. din Spania (Mallorca), caută un coordonator de proiect pentru o aplicație ce urmează să fie depusă la cererea deschisa a programului EaSI “Upskilling Pathways: New Opportunities for Adults” – referința VP/2017/011’’.

Municipalitatea Pisa din Italia caută parteneri pentru o propunere de proiect pe tema “Industrie 4.0” - cea de-a treia cerere de propuneri de proiecte a programului „INTERREG Europe", axa prioritara 1 "Consolidarea cercetării, dezvoltării tehnologice şi inovării" (Strengthening research, technological development and innovation).

Regiunea Molise din Italia caută urgent parteneri pentru o propunere de proiect ce urmează să fie depusă ca aplicație la cererea „Celui de-al treilea program de acțiune al Uniunii pentru sănătate" 2014-2020. O notă de informare privind deschiderea acestei cereri şi o fişă de prezentare au fost transmise în atenția dumneavoastră la data de 21 martie a.c.

Direcția generală „Piața internă, Antreprenoriat şi IMM-uri” din cadrul Comisiei Europene a deschis o nouă cerere de propuneri de proiecte 2017 în cadrul programului COSME 2014-2020 (Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi IMM-urilor), componenta „Erasmus pentru tinerii antreprenori”.

Comisia Europeană a deschis cererea de propuneri de proiecte 2017 privind actualizarea competenţelor adulților aflați în dificultate din cauza gradului de calificare sau a studiilor insuficiente care nu le permit încadrarea pe piața muncii.