Sunteți aici: ActivitateOportunitati de finantarePropuneri de proiecte


Consiliul orașului Manresa, regiunea autonomă Catalonia, Spania, caută parteneri pentru un proiect „Erasmus+", acțiunea-cheie 2 „Parteneriate strategice pentru tineret” şi acțiunea-cheie 3 „Incluziune socială prin educație, formare şi tineret".

Consiliul local Berguedà din Catalonia (Spania) caută parteneri pentru propunerea de proiect "From Cultural Heritage to an Innovation Hub" („De la moştenire culturală la un centru de inovaţie”). Comarca del Berguedà este o regiune tradițională din nordul provinciei Barcelona care reunește mai multe așezări rurale şi montane şi are o populație de aproximativ 38.000 locuitori.

Comisia Europeană a lansat o nouă cerere de propuneri de proiecte a programului „COSME - Programul UE pentru Competitivitatea Întreprinderilor şi IMM-urilor" 2014-2020.

Comisia Europeană a lansat o cerere de propuneri de proiecte a programului „Drepturi, Egalitate, Cetățenie” 2014-2020 destinată profesioniștilor care lucrează în domeniul drepturilor copiilor ieșiți din centrele de plasament sau alte forme de îngrijire pentru orfani.

Asociația Thermauvergne, organizație ce regrupează 11 orașe spa din regiunea franceză Auvergne – Rhône‐Alpes, caută parteneri pentru un proiect „INTERREG Europe”, cererea deschisă până la 30 iunie 2017.

Comisia Europeană a lansat recent cererea de propuneri de proiecte 2017 pentru cel de-al treilea program de acțiune comunitară a Uniunii în domeniul sănătăţii 2014-2020.