Sunteți aici: ActivitateNoutatiZiua Limbii Române marcată printr-un recital de poezie

Ziua Limbii Române marcată printr-un recital de poezie

28 August 2017
Un spectaculos recital de poezie, „Pe mine mie, redă-mă...”, va încheia „Serile de teatru de la Muzeul Satului”. Momentul artistic inedit este dedicat Zilei Limbii Române și cuprinde o selecție de texte puse în scenă de inițiatorul proiectului, Claudiu Pintican.

„Pe mine mie, redă-mă...” face parte din festivalul „Repere, Mituri, Identități”, eveniment organizat de Teatrul Ararat, în colaborare cu Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Frumoasa colaborare a fost inițiată joi, 10 august 2017 și a reunit până acum un impresionant număr de iubitori de artă teatrală. Spectacolele au avut loc în fiecare joi, de la ora 20:00 în Muzeul Satului. Actorii colaboratori ai Teatrului Ararat, dar și cursanții primei promoții a Școlii Ludice, au cucerit publicul prin piesele de teatru „Soacra cu trei nurori”, „Școala Ludică” și „Mozaic Ludic”.

Prima ediție a festivalului se va încheia joi, 31 august de la ora 20:00, prin recitalul închinat Zilei Limbii Române. Intrarea este gratuită, însă, în urnele special amenajate doritorii vor putea susține teatrul băimărean.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș