Sunteți aici: ActivitateNoutatiTârgul Expoziţional de Berbeci s-a bucurat de un real success

Târgul Expoziţional de Berbeci s-a bucurat de un real success

29 August 2017
Prima ediţie a Târgului Expoziţional de Berbeci a avut loc astăzi, 29 august 2017, în Municipiul Baia Mare, la ieşirea către Recea.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ioan Doru Dăncuş, prezent la acest eveniment alături de prefectul şi subprefectul judeţului, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor locale, a felicitat iniţiativa organizatorilor de a organiza acest târg şi i-a asigurat de întreg sprijinul consiliului judeţean în activitatea pe care o desfăşoară.

„Asoiaţia pe care o păstoriţi este una tânără, iar această calitate se reflectă în iniţiativele pe care le aveţi. O dovadă vie a acestui fapt este organizarea acestui târg naţional care, iată de la prima ediţie se arată a fi o reuşită. Vă felicit pentru acest lucru şi îmi doresc ca şi eu, în calitate de reprezentant al autorităţii judeţene, să fim aproape de dumneavoastră şi să răspundem cu promptitudine solicitărilor pe care le aveţi. Să încercăm din posturile vremelnice pe care le deţinem toţi cei care suntem astăzi aici, să ne respectăm angajamentele făcute şi să venim în sprijinul dumneavoastră cu toate forţele, să ne unim şi să facem lucruri bune”, a transmis vicepreşedintele Ioan Doru Dăncuş.

Târgul Expoziţional de Berbeci a fost organizat de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine şi Caprine „Pro Ovis” Maramureş, în colaborare cu Centrul Regional de Zootehnie 6 Nord – Vest, Consiliul Judeţean Maramureş, Direcţia pentru Agricultură Maramureş, Primăria Municipiului Baia Mare şi Composesoratul Recea. Manifestarea a reunit peste 30 de standuri de berbeci reproducători, de rasă Ţurcană.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Maramureş