Sunteți aici: ActivitateNoutatiInvestNV – Oportunități europene pentru Regiunea de Nord-Vest

InvestNV – Oportunități europene pentru Regiunea de Nord-Vest

11 Aprilie 2017
Fundaţia Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Maramureş, iniţiatorul proiectului ”InvestNV – Oportunități europene pentru Regiunea de Nord-Vest”, în cooperare cu Consiliul Judeţean Maramureş vă invită să participaţi la evenimentele proiectului:
  • Concursul de fotografie ”InvestNV – Proiecte europene de investiții în Regiunea de NV”, dedicat beneficiarilor de proiecte europene de investiții din Regiunea de NV, din cele șase județe: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.
  • Forumul regional de investiții ”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de NV”, organizat de Fundația CDIMM Maramureș - structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureș, la Hotel Mara Baia Mare - 30 mai 2017, ora 10.30.
  • Dezbaterea ”Planul de Investiții pentru Europa și viitorul Uniunii Europene” organizată de Fundația CDIMM Maramureș - structura gazdă a Centrului Europe Direct Maramureș, la Hotel Mara Baia Mare, Sala Onyx - 15 iunie 2017, ora 11.00. Moderator: Ovidiu Nahoi, Director RFI România.

Proiectul are ca obiectiv creșterea gradului de cunoaștere și apreciere în rândul cetățenilor și al mediului de afaceri din Regiunea de Nord-Vest, față de prioritățile și acțiunile Uniunii Europene pentru creștere economică și creare de locuri de muncă (inclusiv Planul de Investiții pentru Europa - PIE) și față de beneficiile proiectelor europene pentru comunitate.