Sunteți aici: ActivitateNoutatiActivități desfășurate la Biblioteca Județeană Petre Dulfu în perioada 13 – 17 martie 2017

Activități desfășurate la Biblioteca Județeană Petre Dulfu în perioada 13 – 17 martie 2017

13 Martie 2017
Luni, 13 martie

ora 17, Salonul Artelor

Asociaţia Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic” în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” vă invită la vernisajul expoziţiei de pictură intitulată „Gabi & Gabi” a artistelor plastice Gabriela Popiel şi Gabriela Anderco. Expoziţia poate fi vizitată la Salonul Artelor, în perioada 13-22 martie, conform programului bibliotecii.

Prezintă: Mihai Tirică, dr. Ştefan Mariş.


Joi, 16 martie

orele 9-13, Salonul Artelor

Va avea loc “Bursa locurilor de muncă pentru femei”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

ora 17, Sala de Conferinţe

Va avea loc proiecţia filmului „October baby”, 2011, o dramă creştină, în regia lui Andrew Erwin, care prezintă povestea unei tinere care află că a supravieţuit unei încercări eşuate de avort şi care întreprinde o căutare pentru a înţelege circumstanţele naşterii ei.

Prezintă: prof. Marian Pop, director – Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Baia Mare

Evenimentul se desfăşoară în cadrul ediţiei a doua a „Manifestărilor Pro-Vita”, organizate de Asociaţia „Maramureş pentru viaţă şi familie” şi Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Catedralei Episcopale Maramureşene, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Iustin, episcop al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului.