Sunteți aici: ActivitateNoutati
Luni, 16 octombrie

ora 10.30, American Corner

Va avea loc video-conferinţa cu titlul: „World Food Day”. Participă elevi de clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, însoţiţi de prof. Larisa Gaz Cordea.

În fiecare an, în data de 15 octombrie, se celebrează Ziua Mondială a Bastonului Alb, zi care a fost instituită de Organizaţia Europeană pentru Bunăstarea Nevăzătorilor, în anul 1993, la Varşovia (Polonia).

Vă informăm, că în perioada 05.10.2017 – 31.10.2017, sub directa coordonare a D.S.V.S.A. Maramureș, se va desfășura campania de vaccinare antirabică a populației de vulpi cu momeli vaccinale pe fondurile cinegetice din județul Maramureș, conform H.G. nr. 55/2008, modificată cu H.G. nr. 751/2012. Din cantitatea totală de momeli vaccinale, cea mai mare parte va fi distribuită pe cale aeriană, iar o parte va beneficia de distribuția manuală la vizuină.
Luni, 9 octombrie

ora 10, Sala de conferinţe

Va avea loc colocviul anual al bibliotecilor publice din judeţul Maramureş, cu tema „Bibliotecarul – între profesie şi vocaţie”. La eveniment sunt invitaţi să participe toţi bibliotecarii activi din bibliotecile publice din judeţ.
Joi, 5 octombrie

ora 12, Sala de conferinţe

Şcoala „Nichita Stănescu” Baia Mare şi Secţia pentru copii din cadrul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” vă invită la lansarea revistei „Conexiuni”.